Tyylinäyte yhdistyksen kesöolympialaisista

Rauman Eläkkeensaajat ry kuuluu Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry:een.
Vuosi 2022 on yhdistyksemme 56. toimintavuosi. Perustava kokous pidettiin 17.10.1966.
Jäsenmäärämme oli vuoden 2021 lopussa 603 jäsentä, joista naisia 362 ja miehiä 241.
Yhdistyksen jäsenmaksu > linkki jäsenasiat -sivulle.

Vietämme yhteistä iltapäivää maanantaisin kaksi kertaa kuukaudessa. Paikka TulesTalo Aittakarinkatu 14.  Katso tarkemmin yhdessäolotilaisuudet-sivulla

Tilaisuuksissamme esiintyvät jäsenemme tai ulkopuolinen luennoitsija, joka kertoo ajankohtaisista aiheista.

Kesän toiminnat keskittyvät kesäpaikkaamme Lehtolaan Suvitie 8. Lehtola on auki kesä- heinä- ja elokuussa joka päivä klo 11-16. Lehtolassa on tarjolla virvokkeita pientä maksua vastaan.

Kerho- ja pienryhmätoimintaa varten on varattu tilat Kuusistonkatu 1.

Matkoja järjestetään jäsenten kiinnostuksen mukaan, myös EKL:n Satakunnan piirin ja eri yhdistysten tilaisuuksiin.

Yhdistyksen tilaisuuksista tiedotamme kaupunkilehti Raumalaisen järjestöpalstalla, Lehtolan ilmoitustaululla, yhdistyksen Facebookissa sekä yhdistyksen kotisivuilla.