Poimintoja Rauman Eläkkeensaajat ry:n vuoden 2016 historiikista:

...  Eino Äijälän aktiivisen toiminnan ansiosta onnistuttiin vuokraamaan Fåfängan niemestä kaupungin omistama Kavasteen huvila, jossa avajaiset pidettiin 21.7.1970. Kiinteistön nimeksi "paljastettiin" Lehtola, josta tuli yhdistyksen kesäkoti. 
Alue todettiin olevan erittäin sopiva yhdistyksen käyttöön, koska se sijaitsee meren rannalla ja on  lyhyen matka päässä keskikaupungilta.

Kaupungilta on saatu rakennustarvikkeita sekä muuta materiaalia kiinteistön ja alueen ehostamiseksi. Jäsenistöstä on löytynyt osaamista ja talkoohenkeä. Näin yhdistys on taloudellisesti suoriutunut remonteista hyvin. 
Isompiin rakennustöihin ovat jäsenistä osallistuneet mm. Pertti Nurminen, Esko Kaunisvirta, Markus Heirilä, Erkki Roininen, Anto Helasmo sekä Keijo Huunonen ja Kari Koivisto.

Martta Seppäsen aloitteesta rakennettu esiintymislava on osoittautunut hyväksi ratkaisuksi. Lavalla on esitetty monet sketsi-, tanhu- ja lauluesitykset sekä ohjelmien päätteeksi laitettu jalalla koreasti tanssin merkeissä. 

 2000 luvun alkupuolella ryhmä jäsenistä kiinnostui Boccian peluusta. Rauman Eläkkeensaajien bocciajoukkue (Jorma Tikkanen, Toivo Mäkilä ja Juha Löytönen) voittivat mestaruuden Harjavallassa 2014 käydyissä EKL:n Satakunnan piirin  joukkuemestaruuskilpailuissa.
 

Yhdistyksen historiikki kokonaisuudessaan löytyy yhdistys -sivulta